Opdateret tidsplan for automatiseret mFRR energiaktiveringsmarked under NBM

De nordiske TSO'er har gennemgribende revurderet tidsplanen for projektet baseret på nuværende viden

Som følge heraf er tidsplanen for projektet forlænget fra Q2 til Q4 2022. Der vil være en driftsfase kaldet "automatiseret drift før 15-minutters ISP (imbalance settlement period)", som vil løbe fra Q4 2022 til Q2 2023, før vi går live med 15-minutters ubalanceafregningsperioden. I den tidligere udgave af roadmap'et blev denne fase kaldet "parallel drift", men efter en revurdering af projektet er det klart, at der ikke er realistisk muligt at vende tilbage til eksisterende balanceringsprocesser på dette stadie.

Læs mere på NBM's hjemmeside.

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.