Nordisk mFRR-energiaktiveringsmarked – opdateringer juni 2021

Implementeringsguide for leverandører af balanceringsydelser (BSP) i det nordiske mFRR-energiaktiveringsmarked er blevet opdateret.

Implementeringsguide for leverandører af balanceringsydelser (BSP) i det nordiske mFRR-energiaktiveringsmarked er blevet opdateret og er det vigtigste dokument til brug til markedsaktørernes implementering af det nye nordiske mFRR energiaktiveringsmarked. 

Find den opdaterede version af Implementation Guide her: 
BSP - Implementation Guide mFRR energy activation market updated June 2021

Implementeringsguiden beskriver implementeringen af det nordiske mFRR-energiaktiveringsmarked og de processer, der er nødvendige for at understøtte dette marked. Både funktionelle og tekniske aspekter er inkluderet. Dokumentet beskriver grænsefladerne mellem markedsdeltagere og TSO'er samt bud-indmeldings- og aktiveringsprocesserne. 

Implementeringsguiden retter sig mod aktører på det kommende nordiske mFRR-energiaktiveringsmarked og tredjeparter, som udvikler og implementerer de løsninger, der er nødvendige for at understøtte deltagelsen i dette marked.  

Notatet (Memo - Process for activating products), som beskriver den kommende mFRR-energiprodukt og -aktiveringsproces, er også blevet opdateret. 

Find den opdaterede version her:
Memo - Process for activating products updated June 2021

Notatet er blandt andet blevet opdateret med beskrivelse af prissætnings- og afregningsprincipper for mFRR-energiaktivering i Automated operation pre 15-minute ISP-fasen fra november 2022. 

Nordisk Webinar den 16. juni
De nordiske TSO'er arrangerer et webinar, hvor de vil præsentere opdateringerne i implementeringsguiden og de opdaterede nationale TSO-implementeringsplaner for aktører. Derudover vil bududvælgelsesprocessen i det nordiske mFRR-energiaktiveringsmarked blive præsenteret og forklaret. 

Webinaret afholdes den 16. juni 2021, 13:00 – 16:00 CET. 
Tilmeld dig her senest den 15. juni 2021 og du vil modtage et link til webinaret.

 

Kontakt

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.