Fremtidens ubalancepris design - mulighed for uformel feedback og input

Nyt nordisk dokument der beskriver design mulighederne er nu tilgængeligt samt muligheden for at afgive uformel feedback / input til fremtidens design.

Som en opfølgning på fremtidens ubalancepris design har de nordiske TSO'er nu udgivet et nordisk dokument, der beskriver design mulighederne for fremtidens ubalancepris design, samt forklarer hvorfor det nuværende design skal ændres i fremtiden.

Dokumentet beskriver ikke et endeligt design forslag, dog er det muligt for alle interesserede markedsaktører at indgive uformel feedback eller input til de nordiske TSO'er vedr. hvordan det fremtidige design skal designes. Input modtages frem til d. 16. maj. For mere information se indholdet i dokumentet. 

Dokumentet samt yderligere information vedr. emnet findes på NBMs hjemmeside her

Kontakt

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.