Teknisk markedsdialogmøde om 3 GW havvind / Technical market dialogue on 3 GW offshore wind

Energistyrelsen og Energinet inviterer til fælles teknisk markedsdialogmøde den 6. oktober 2023 / the Danish Energy Agency and Energinet will host a joint technical marked dialogue meeting on 6 October 2023.

Energinet gør opmærksom på, at Energistyrelsen og Energinet den 6. oktober 2023 inviterer til fælles teknisk markedsdialogmøde samt introduktion til nettilslutningskrav og drift for 3 GW havvind i forbindelse med Energiø Bornholm.

Læs mere på Energistyrelsens hjemmeside og se materialet på EU-Supply.


Energinet asks that interested parties note that on 6 October, the Danish Energy Agency and Energinet will host a joint technical marked dialogue meeting and introduction to grid connection requirements and operation for 3 GW offshore wind in connection with Energy Island Bornholm.

Visit the Danish Energy Agency's website for more information and find the related documents
on EU-Supply .

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.