Temadag om fleksibilitet fra store varmepumper

Kom til temadag, og hør mere om, hvordan man kan udnytte varmepumpe-potentialet ved at bidrage til forsyningssikkerheden, og samtidig opnå en merindtjening ved at levere systemydelser på baggrund af varmepumpens fleksible egenskaber.

Energinet og Dansk Fjernvarme inviterer i fællesskab med andre gode kolleger i branchen til en temadag, hvor vi sætter fokus på fleksibilitet fra varmepumper, og de dertilhørende muligheder og overvejelser.

Om du er driftsmester, projektleder, bestyrelsesmedlem på et varmeværk, rådgiver, fra embedsværket, fra leverandører eller noget helt andet er ikke afgørende.

Temadagen henvender sig til alle i branchen, der arbejder med planlægning, etablering og/eller drift af store varmepumper, og som har et ønske om at blive klogere på muligheder og udfordringer ved at levere systemydelser fra varmepumper, og dermed opnå en merindtjening i sin forretning, samtidig med at bidrage til en større samfundsmæssig opgave.

Ønsker du at se programmet, læse mere, og tilmelde dig, så klik her.

NB man behøver ikke at være medlem af Dansk Fjernvarme for at deltage. Hvis du ikke er medlem, bedes du trykke "Endnu ikke bruger?" under tilmeld. 

Kontakt

Tid & Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Fredericia

9. maj 2023, kl. 09.00-15.30

Tilmeldingsfrist 3. maj 2023

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.