Corona udskyder Grøn Gas Forum, men forvent nye certifikatregler inden sommerferien

Planlagte arrangementer i foråret, bliver udskudt til senere pga. Corona. Det betyder, at også Grøn Gas Forum bliver afholdt efter sommerferien, men den grønne omstilling fortsætter, så Energinets Regler for Bionaturgascertifikater vil blive justeret inden sommerferien.

Grøn Gas Forum udskydes

Først skulle det have været den 5. marts. Så var forventningen, at det ville blive i april, men nu må arrangementet udskydes til efter sommerferien – forventeligt til september.

Der er tale om Grøn Gas Forum, hvor Energistyrelsen og Energinet endnu engang vil sætte fokus på markedet og rammerne for grøn gas. Glæd dig til efter sommerferien, hvor Energistyrelsen vil fortælle om ny biogasstøtteordning og implementering af det nye VE-direktiv.

Planen er stadig, at der vil være paneldebat om ”Klimahandlingsplan og grøn gas”

 

Revidering af Regler for Bionaturgascertifikater inden sommerferien i år

I mellemtiden er vi i Energinet gået i gang med at opdatere certifikatreglerne, så de er pudset af, inden vi skal gribe nye tiltag som følge af VE-direktivet næste år.

Der er tale om mindre justeringer, men som altid forventer vi at sende regelsættet i høring her på hjemmesiden. Du vil blive informeret via dit abonnement på nyheder fra denne nyhedskanal. Det sker i løbet af maj måned, hvor du får mulighed for at se og kommentere på de kommende justeringerne i regelsættet. 

 

Fysisk eller onlinemøde med certifikatarbejdsgruppen i maj

Vi opfordrer interessenter til aktivt at deltage i certifikatarbejdsgruppen. Deltagerne forventes at bidrage aktivt med input og erfaringer fra certifikatmarkedet.

Hvis du har interesse og mulighed for at deltage i maj måned opfordrer vi dig til at skrive til Sofie. 

Kontakt

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.