TILMELDING ÅBNER INDEN FOR EN UGE TIL GRØN GAS FORUM: SÆT KRYDS I KALENDEREN DEN 22. OKTOBER 2020

Efter forårets aflysninger er Energinet nu igen klar til at afholde Grøn Gas Forum. Denne gang virtuelt over Teams d. 22. oktober fra 9:00-11:30.

Energinet måtte i foråret først udskyde og derefter aflyse Grøn Gas Forum grundet Covid-19.
Grøn Gas Forum har i en årrække været afholdt to gange årligt i samarbejde med Energistyrelsen. Grøn gas er et højaktuelt emne som spiller en stadig større rolle for den grønne omstilling. Udviklingen af biogas på nettet går stærkt og udgør i dag over 15 %.

 

På denne Grøn Gas Forum vil der ligesom tidligere være fokus på markedet og rammerne for grøn gas i gassystemet. Denne gang foregår arrangementet dog over Teams for at sikre den nødvendige sikkerhed for deltagerne.

 

Programmet byder på indlæg om ny støtteordning, implementering af VE-direktivet og perspektiverne for grøn gas til at levere på Danmarks ambitiøse klimamålsætninger. Der vil være indlæg fra Energistyrelsen, Brancheforeningen Biogas, ARLA og Energinet.

 

Der vil løbende komme mere information om program og det praktiske i forhold til deltagelse via nyhedskanalen; hvis du ikke allerede abonnere kan dette gøres via linket til højre.

Kontakt

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.