Er du it-specialist?

Som it-specialist hos Energinet deltager du i store og komplekse it-projekter, der skaber sikker energi til samfundet.

 

Din vækst er vores vækst

Brænder du for it-mæssige udfordringer, og motiverer det dig at lære nyt og udvikle dig hver dag? Så er Energinet et godt bud på din nye arbejdsplads.

                                           

Energinet skal sikre forsyning af el og gas i Danmark samtidig med, at den grønne omstilling sker økonomisk og effektivt. Det er en udfordring, som vi kun kan løfte med dygtige og ambitiøse it-profiler. It-profiler, som kan forene deres it-tekniske baggrund med en god forståelse for det samlede energisystem og evnen til at skabe stærke relationer med kolleger, leverandører og andre samarbejdspartnere.

 

Du er sikker på it-mæssig kompleksitet

Som it-medarbejder hos Energinet deltager du i store og komplekse it-projekter, der skaber sikker energi til samfundet.

 

Uanset om du arbejder med planlægning af arkitektur, automatisering eller it-sikkerhed, har du gode muligheder for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer. Vi arbejder med kritisk infrastruktur og håndterer store datamængder. Det er derfor altafgørende, at samspillet mellem standardiserede og egenudviklede systemer fungerer optimalt. Det stiller krav til dig som medarbejder, og det er med til at udvikle dig.

Vil du skabe energi til tiden - og til fremtiden?

Hos Energinet er du med til at løse en vigtig samfundsmæssig opgave til gavn for alle borgere i Danmark. Vær med til at sikre, at der altid er strøm i stikkontakterne og gas i hanerne – både klokken 20.50 i aften og i 2050. Og vær med til at sikre balance i et bæredygtigt energisystem i en hverdag, hvor vi lærer af hinanden. Hvis du vil bruge din høje faglighed i samarbejde med os, så er vi klar til din vækst.

 

 

Se en film om Energinet som it-arbejdsplads: 

 

 

Søg job

Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger.

Hold i stedet øje med vores ledige job.

 

Se ledige job