El- og Instrumenteringsingeniør (E&I) – nyuddannet eller med få års erfaring

Der er fart på den grønne omstilling, og hos Energinet har vi en helt central rolle i ambitionen om en grønnere verden. Du har nu muligheden for at komme med på rejsen med at indfase mere biogas og andre grønne gasser, så Danmark kan bidrage med en endnu lavere CO2 udledning. Vi står overfor mange spændende potentielle opgaver så som Power-to-X, Energiøer og andre grønne projekter, der lige nu er i støbeskeen. 

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores kontor i Ballerup og hjemme.

Fokus på udvikling og drift af gasanlæg
Du bliver en del af Engineering-afdelingen i vores selskab Gastransmission, hvor vi pt sidder 16 kollegaer med solide fagligheder indenfor blandt andet mekanik, rørledninger el, instrumentering, emissioner, asset management mm. Vores ansvar er at sikre, at vi får de rette nye teknologier til rådighed og er i stand til at udbygge og tilpasse gastransmissions-systemet med den hastighed som den grønne omstilling kræver.

Du arbejder på at skabe et godt samarbejde med driftspersonalet, så I løser opgaverne i fællesskab.   

Dine konkrete opgaver dækker blandt andet over:

  • Bringe din el-faglighed i spil i samarbejde med dine E&I-ingeniørkollegaer
  • Optimere, udvikle og drifte det eksisterende transmissionsnet, herunder deltage i det løbende vedligehold (bidrage med arbejdet med katodisk beskyttelse m.v.)
  • Vedligeholde og opdatere manualer og specifikationer i vores designgrundlag
  • Deltage i projekter og sikre at nye anlæg bliver designet og etableret korrekt efter Energinets krav og specifikationer
  • Eventuelt fagligt ansvarlig (KLS-A) på sigt

Der vil forekomme cirka 10-20 rejsedage om året i forbindelse med jobbet.

Kvalifikationer
Du har lyst til at arbejde målrettet med elektrisk ingeniørarbejde. Kommer du som nyuddannet, laver vi en god plan for din løbende udvikling til at kunne blive fuldt selvkørende og imødekommer både dine ønsker og forretningens behov. Det kan også være at du allerede har fået dine første års erfaringer med elektrisk ingeniørarbejde og motiveres af at arbejde med normer, standarder og direktiver indenfor el og instrumentering. Uanset hvilken baggrund du kommer med, er det vigtigste at du er passioneret omkring din faglighed og sætter pris på også at komme ud i driften og bringe andre fagligheder ind i dit arbejde.

Du har en positiv og løsningsorienteret indstilling til opgaver og motiveres af at tage ansvar og træffe beslutninger. Du er skriftligt og mundtligt velformuleret på både dansk og engelsk.

Ansøgning og kontakt
Bemærk at vi kun har brug for dit opdaterede CV, som du kan sende til os via linket ”ansøg job”. Vi holder løbende samtaler (1. samtale online og 2. samtale i Ballerup) og lukker rekrutteringen når vi har fundet den rette kandidat til jobbet. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Aaron Petersen DiBona på telefon 51 38 06 96. 

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.

Gastransmission er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Selskabet driver, vedligeholder, udbygger og tilpasser det danske gastransmissionsnet nu og til fremtidens behov. Vi har en ambition om at være det tekniske omdrejningspunkt i omstillingen til ny grøn gasinfrastruktur. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.energinet.dk.

 

Se film om Energinet.

Ønsker du at søge et job, åbner du det relevante job og klikker på "ansøg om job", hvorefter du uploader din ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante bilag.

Fandt du ikke det job, du søgte, kan du oprette en jobagent eller følge Energinet på LinkedIn. Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger.