Operations and Maintenance Specialist til gastransmissionsnettet i Vestdanmark

Du får her en yderst vigtig samfundsmæssig funktion hvor du er med til at sikre forsyningssikkerheden i Danmark. Gas er et område i rivende udvikling og vi ser ind mange spændende projekter. Du kommer ind i et team med en solid samarbejdsånd og du har stor indflydelse på din egen dagligdag og generelt stor frihed i jobbet.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores station i Egtved og hjemme.

Afdeling og opgaver
Du bliver en del af afdelingen Drift og Vedligehold Vest i vores selskab Gastransmission. Vi sidder små 30 kollegaer, som er fordelt på arbejdet med rørledninger, måle- og reguleringsstationer, kompressorstationer mm. Vi dækker hele Jylland og Fyn, men dit primære område vil være vores kompressorstation i Egtved.

Du er overordnet ansvarlig for den daglige drift og vedligehold af kompressorstation Egtved. Du får et meget tæt samarbejde med vores Asset Manager, hvor I sammen udgør ekspertholdet for anlægstypen. Din vigtigste opgave er at skabe et solidt samarbejde med teknikerne, sikre deres trivsel i dagligdagen samt koordinere deres opgaver og tid.

Sideløbende vil du også selv lede mindre projekter og reinvesteringer med udgangspunkt i Egtved. På sigt bliver du involveret i andre projekter på tværs af anlægsporteføljen i Gastransmission. En vigtig del i den relation er at du indgår i faglig sparring med det tekniske team på kompressorstationen i Everdrup på Sjælland samt udenlandske TSO’er.

Dine konkrete opgaver dækker blandt andet over:

  • Koordinere og planlægge forebyggende vedligehold
  • Koordinere og planlægge afhjælpende vedligehold
  • Målstyring (Daglig drift, OPEX)
  • Evaluering og revidering af vedligeholdelsesindsatsen
  • Tilsyn på eksternt udført arbejde

Kvalifikationer
Du kommer med en teknisk alsidig baggrund; måske er du startet som håndværker og har bygget yderligere videregående teoretisk uddannelse på, men det kan også være at du kommer med en anden konstellation. Du kommer med viden om energibranchen (vind, olie/gas eller andet) eller fra anden tung industri. Det er vigtigt at du er vant til at tænke sikkerhed ind i alle aspekter af dit arbejde og har forståelse og respekt for den del.

Som person har du fokus på samarbejde og du er god til at opsøge relationer. Du har et roligt væsen og kan holde overblik når hverdagen går stærkt eller ikke går som vi troede.  Du er god til at fornemme dine omgivelser samt udviser respekt og accept af forskelligheder i både person- og fagligheder. I samarbejdet med eksterne interessenter har du en fast og fair hånd så vi både sikrer leverancen og det gode samarbejde.

Ansøgning og kontakt
Bemærk at vi kun har brug for dit opdaterede CV, som du kan uploade via linket ”ansøg job”. Vi afholder løbende samtaler og forbeholder os retten til at lukke rekrutteringen når vi har fundet den rette kandidat. Samtaler vil finde sted i Fredericia. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Martin Kjærulff på telefon 21 39 57 35.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.

Særlige forhold
Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse. På PET's hjemmeside kan du læse mere om sikkerhedsgodkendelse.

Jobbet kræver at du har kørekort til personbil og at du kan opretholde dette under hele din ansættelse.

Gastransmission er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Selskabet driver, vedligeholder, udbygger og tilpasser det danske gastransmissionsnet nu og til fremtidens behov. Vi har en ambition om at være det tekniske omdrejningspunkt i omstillingen til ny grøn gasinfrastruktur. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.energinet.dk.

 

Se film om Energinet.

Ønsker du at søge et job, åbner du det relevante job og klikker på "ansøg om job", hvorefter du uploader din ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante bilag.

Fandt du ikke det job, du søgte, kan du oprette en jobagent eller følge Energinet på LinkedIn. Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger.