Erfaren QHSE-ingeniør til komplekse grønne gas-projekter

Kan du se dig selv i rollen som arbejdsmiljøkoordinator på Energinets anlægs- og vedligeholdelsesprojekter? Energinet er ansvarlig for at anlægge og vedligeholde det overordnede el- og gastrans-missionsnet i Danmark og gennemfører en portefølje af store banebrydende projekter i el- og gastransmissionsnettet. Vi søger en arbejdsmiljøkoordinator til dels at deltage i projekteringsfasen og dels at føre tilsyn med arbejdsmiljø og sikkerhed på vores byggepladser i hele landet - med base på vores kontor i Ballerup.

Skab et godt og sikkert arbejdsmiljø

Du fungerer som arbejdsmiljøkoordinator i såvel projekterings- som byggefasen. Din vigtigste opgave er at skabe et sikkert og sundt arbejdsmiljø og sikre, at vi altid overholder gældende regler. Dine væsentligste ansvarsområder er at udarbejde og vedligeholde arbejdsmiljøscreeninger og -journaler samt planer for sikkerhed og sundhed. Derudover koordinerer du entreprenørernes sikkerhedsarbejde og rådgiver såvel projektledere som entreprenører om arbejdsmiljøforhold. Sidst men ikke mindst er det dit ansvar at afholde og referere sikkerhedsmøder, gennemføre sikkerhedsrunderinger, instruere entreprenører og interne i arbejdsmiljøforhold og føre tilsyn med, at de stillede arbejdsmiljøvilkår efterleves.

Glæd dig til et job, hvor en stor del af arbejdet foregår på byggepladser i hele landet, hvor du får en bred kontakt med mange forskellige mennesker. Du vil hovedsageligt få opgaver på Sjælland, men da arbejdsmiljøkoordinatorerne aflaster hinanden i travle perioder og ferier, kan der være opgaver i hele landet. Du skal desuden forvente 2-4 arbejdsdage om måneden på vores hovedkontor i Fredericia i forbindelse med projekteringsmøder, kurser og projektmøder.

Erfaring med sikkerhed og arbejdsmiljø

Din uddannelse er ikke afgørende, men du kan fx være uddannet ingeniør inden for bygge- og anlæg, bygningskonstruktør, håndværker eller lignende. Hovedsagen er, at du har stor indsigt i arbejdsmiljølovgivningen og solid praktisk erfaring med at lede bygge- og anlægsprojekter. Har du erfaring med gasforsyningsanlæg er det en fordel, men det er ikke et krav. Det er en fordel, hvis du er uddannet arbejdsmiljøkoordinator.

Du har en analytisk og systematisk tilgang til opgaverne. Som person er du energisk og udadvendt, samtidig med at du kan arbejde og træffe beslutninger selvstændigt. Det er vigtigt, at du er god til at løse problemer, inden de bliver til konflikter, ligesom du er god til at skelne imellem væsentlige og mindre væsentlige problemer – og på den måde får opgaverne til at glide uden at gå på kompromis med arbejdsmiljø og sikkerhed. Derudover er det vigtigt, at du er god til at samarbejde og kommunikere med mange forskellige mennesker – også på engelsk i både skrift og tale, da mange leverandører og entreprenører er udenlandske. Sidst men ikke mindst er det et krav, at du har kørekort til personbil og er fleksibel med hensyn til arbejdstider, da meget at dit arbejde vil foregå ”i marken”, hvor du i kraft af din personlige gennemslagskraft og gode situationsfornemmelse er en synlig og respekteret autoritet.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag (herunder kursusbevis for den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse for koordinatorer) via linket ”send ansøgning”, så vi har den senest 18. juni. Vi forventer at holde samtaler 23. juni (1. samtale online) og 29. juni (2. samtale i Ballerup). Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Kåre Håhr Dupont på tlf. 51 99 03 32. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.energinet.dk.

Energinet varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og naturgas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vi ejer energiens motorveje og bidrager til at skabe fair konkurrence på markedet for el og gas til gavn for forbrugerne. Vi er en selvstændig offentlig virksomhed med ca. 1000 engagerede og fagligt højt uddannede medarbejdere. Med afsæt i værdierne tillid, mod, forretningsorientering, udvikling, ansvarlighed og engagement lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.energinet.dk.
Se film om Energinet.

Ønsker du at søge et job, åbner du det relevante job og klikker på "ansøg om job", hvorefter du uploader din ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante bilag.

Fandt du ikke det job, du søgte, kan du oprette en jobagent eller følge Energinet på LinkedIn. Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger.