Senior projektleder til komplekse grønne gas-projekter og sikring af forsyningssikkerheden

Kan du håndtere hovedprojektledelsen på store og komplekse anlægsprojekter med mange interessenter og forskelligartede problemstillinger – så er du måske vores nye kollega i Energinet, hvor vi har brug for din hjælp til at sikre energiforsyningssikkerheden og omstillingen af energisystemet til vedvarende energi.

Vi har verdens bedste energisystem, gode kolleger og en klar målsætning om uafhængighed af fossile brændsler. Din nye arbejdsplads bliver på vores kontor i Ballerup med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde.

Projektledelse og interessenthåndtering

Du indgår i afdelingen Anlægsprojekter i selskabet Gastransmission. I afdelingen får du 14 dygtige og engagerede kolleger, som alle arbejder med projektledelse. Du vil få en stor berøringsflade i hele organisationen med kolleger fra forskellige afdelinger og selskaber. Dette gælder bl.a. for funktionerne indkøb- og udbud, miljø og tilladelser, kontrolcenter, økonomi, anlægsdrift, jura, naboret m.fl. – alle vigtige interessenter i vores projekter. Din berøringsflade med eksterne er ligeledes stor og tæller bl.a. Arbejdstilsynet, Vejdirektoratet, Energistyrelsen, Banedanmark, rådgivere og entreprenører.

I rollen som projektleder får du ansvaret for at drive projekter fra modning til etablering og efterfølgende overdragelse. Her får du ansvaret for at håndtere økonomi, tidsplaner, design, indkøb, bemanding og kvalitetssikring i projektet - og særligt kræver projektledelsen en stor tværdisciplinær koordinering i krydsfeltet mellem teknik, jura, miljø m.m., samtidig med at der holdes fokus på de tekniske løsninger. Du tager ansvar for at styre samarbejdet med de involverede parter og indgår i en tæt dialog med både interne og eksterne samarbejdsrelationer.

Struktureret projektleder med naturvidenskabelig baggrund

Du har minimum 5-10 års relevant erfaring som projektleder, gerne med multidisciplinære infrastruktur-projekter i fx forsyningsbranchen eller i rådgiverbranchen. Du har en relevant naturvidenskabelig baggrund som ingeniør eller lignende. Desuden forventer vi, at du kan anvende gængse projektledelsesmæssige styringsværktøjer. Det er et krav, at du er velformuleret og behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Kendskab til gastrasmissionsnettet og gasteknisk systemforståelse vægtes positivt, men er ikke en nødvendighed.

Du er den fødte tovholder, som evner at styre økonomi såvel som tid, risici og kvalitet i dine projekter. Du kan begå dig i forhandlinger med entreprenører, andre ledningsejere og infrastrukturforvaltere mv. Du kan være generalist eller specialist, men du skal kunne begå dig blandt dine fagligt dygtige kolleger i virksomheden, som tæller en bred vifte af ingeniører, teknikere, økonomer, jurister osv. Derfor har du også en stærk interesse i at tilegne dig og anvende ny viden. Du værdsætter og forstår nødvendigheden af gode kollegiale relationer, og at arbejdsglæde skaber motivation, trivsel og resultater. Endeligt skal du i høj grad være i stand til at arbejde selvstændigt, proaktivt og skabe retning, klarhed og opnå følgeskab under den velkendte variation af projekters udfordringer.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”, så vi har den senest 14. juni 2023. Vi forventer at holde samtaler 20. juni 2023 (1. samtale online) og 28. juni 2023 (2. samtale i Ballerup). Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Kåre Håhr Dupont på telefon 51 99 03 32. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.energinet.dk.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.

Gastransmission er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Selskabet driver, vedligeholder, udbygger og tilpasser det danske gastransmissionsnet nu og til fremtidens behov. Vi har en ambition om at være det tekniske omdrejningspunkt i omstillingen til ny grøn gasinfrastruktur. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.energinet.dk.

 

Se film om Energinet.

Ønsker du at søge et job, åbner du det relevante job og klikker på "ansøg om job", hvorefter du uploader din ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante bilag.

Fandt du ikke det job, du søgte, kan du oprette en jobagent eller følge Energinet på LinkedIn. Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger.