Studerende

Hos Energinet er vi meget bevidste om den viden og det potentiale, der ligger hos studerende. Derfor indgår vi gerne i samarbejde med studerende fra forskellige baggrunde, som med nye og forskellige perspektiver bidrager til vores udvikling og drift. Til gengæld understøtter vi din udvikling og læring, så du får det bedste afsæt for starten af dit arbejdsliv.

 

Studentermedhjælper

Kick-start din karriere med et studiejob i Energinet. Som studentermedhjælper indgår du på lige fod med dine øvrige kolleger, og du får solid erfaring, som klæder dig godt på til dit første job efter studiet.

 

Praktik

Hos Energinet har du med en praktikplads under din bachelor- eller kandidatuddannelse mulighed for at få god praktisk erfaring med arbejdslivet og et godt udgangspunkt for din fremtidige karriere.

 

Ansøgningsfristen for praktik i foråret er i november/december. Ansøgningsfristen for praktik i efteråret er i april/maj.

 

Speciale- eller bachelorsamarbejde

Hos Energinet indgår meget gerne i samarbejde med studerende om projekter. Har du en idé til et projektsamarbejde, kan du sende dette til HR@energinet.dk.

 

Elev og lærling

Som elev eller lærling hos Energinet får du en alsidig uddannelse med masser af spændende karrieremuligheder.

 

Vi uddanner i øjeblikket kontorelever, it support-elever, datatekniker-elever og indkøbselever, men er godkendt til at uddanne indenfor flere uddannelsesområder.

Søger du en bestemt elevplads, så kig på lærerpladsen.dk – her er angivet, hvilke elevmuligheder, der er hos Energinet.

 

 

 

Når vi har ledige studiejob, praktikpladser og elev- og lærlingepladser, bliver de slået op under Ledige job. Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger.