Errits-Em-Branding-7

Vores arbejdsplads

For os er medarbejdernes trivsel af afgørende betydning. Derfor har vi en lang række tilbud/initiativer, som er med til at gøre Energinet til en attraktiv arbejdsplads.

Udvikling 

Udvikling er en kerneværdi hos Energinet. Via jævnlige 1:1-samtaler tager vi Energinets værdier helt bogstaveligt ved at skabe et rum, hvor leder og medarbejder kan vende præstation på både konkrete resultater, adfærd og kommende udfordringer. Vi stiller høje krav til det, du leverer, og den adfærd, du udviser. Samtidig arbejder vi på at udfordre dig og støtte op omkring udviklingen af dit potentiale. Vi sørger for løbende at klæde dig på med de rette kompetencer og uddannelser, så du bevarer din markedsværdi.

Fremragende ledelse

Hos Energinet tager vi din udvikling seriøst, hvilket vi bl.a. sikrer ved at have dygtige ledere, som tager hånd om din personlige og faglige udvikling. Hvert andet år gennemfører vi en medarbejdertilfredshedsundersøgelse, der har til formål at undersøge, hvor vi ligger i forhold til andre danske virksomheder, når det drejer sig om vores ledere. Evalueringen af nærmeste leder ligger et godt stykke over landsgennemsnittet. Vi stræber efter hele tiden at sætte overlæggeren endnu højere og har et løbende fokus på vores lederes udvikling.

Work-life balance

Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere oplever, at der er balance imellem arbejdstid og fritid. Derfor giver vi mulighed for, at vores medarbejdere kan planlægge deres arbejde fleksibelt, naturligvis i samarbejde med nærmeste leder. 

Sundhed på jobbet

Hos Energinet skal alle medarbejdere have mulighed for at leve sundt. Derfor tilbyder vi en sund og varieret morgenmads-, frokost- og frugtordning hver dag. Som medarbejder har du mulighed for at dyrke motion i vores populære fitnessrum, hvor du både kan træne individuelt og på hold. Vores medarbejdere bruger desuden vores bordtennis- og bordfodboldborde flittigt, både som en social aktivitet og som motion.

En social arbejdsplads

Det betyder meget for os, at du synes, dine arbejdsopgaver er interessante og udfordrende. Men vi mener også, at det er vigtigt at foretage sig noget socialt med kollegerne, der ikke er arbejdsrelateret. Derfor har vi en aktiv personaleforening - Gnisten - der arrangerer en bred vifte af aktiviteter hen over året. Gnistens arrangementer er meget forskellige og for enhver smag og alder. Det kan fx være kunstforening, sportsforening, fredagsbar og arrangementer som Rock under broen, udflugt til Legoland eller skiferie.

Ud over Gnistens aktiviteter inviterer Energinet til to store fester årligt. En sommerfest sidst i august, hvor hele virksomheden samles til en dag med sjove, hyggelige og udfordrende aktiviteter og forhåbentlig godt vejr. I december er det tid til julefrokost, hvor medarbejderne på alle vores lokationer mødes til en festlig aften.

Se en film om vores arbejdsplads

Du kan se mere om vores arbejdsplads i filmen her.

Fakta om Energinet

  • Selvstændig offentlig virksomhed
  • Ca. 1500 medarbejdere
  • Hovedsæde i Fredericia
  • Øvrige lokationer i Ballerup, Egtved, Tjele, Vester Hassing, Stenlille, Lille Torup, Søborg, Odense og Skærbæk.