Energinet.dk henter divisionsdirektør fra Bang & Olufsen

Mogens Søgaard Hansen, 52, tiltræder 1. april 2010 som divisionsdirektør i Energinet.dk. Han indtræder samtidig i selskabets direktion.

Hos Energinet.dk får Mogens Søgaard Hansen ansvaret for Supportdivisionen, som bl.a. varetager økonomi, finans, økonomisk projektstyring, indkøb, it, jura, quality management, arbejdsmiljø og facility service.

Mogens Søgaard Hansen kommer med en omfattende erfaring som økonomidirektør fra en lang række selskaber og brancher både nationalt og internationalt.

De seneste 10 år har Mogens Søgaard Hansen arbejdet som adm. direktør for televirksomheden Talkline i Holland, økonomidirektør i Talkline i Tyskland og økonomidirektør og adm. direktør i mobiltelefonselskabet Debitel i Holland, før han for ca. et år siden tiltrådte en stilling som Senior Vice President, Finance i Bang & Olufsen i Struer, hvorfra han nu kommer til Energinet.dk.

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.