Energinet.dk offentliggør Anlægsplan 2006

Anlægsplanen er sammen med den kommende Systemplan 2006 den overordnede ramme for de eltransmissionsanlæg, der skal bygges i Danmark.

Energinet.dk har ansvaret for den langsigtede planlægning af det overordnede el- og gastransmissionsnet i Danmark og skal løbende vurdere behovet for en hensigtsmæssig udbygning af den overordnede el- og gasinfrastruktur i overensstemmelse med de gældende retningslinjer fra myndighederne.

Anlægsplan 2006 er Energinet.dk's første anlægsplan for eltransmissionsnettet og er dermed en første samlet oversigt over nyanlæg, saneringer og renoveringer med tilhørende investeringsoversigt for hele Danmark.Anlægsplanen rummer desuden en mere generel beskrivelse af mulige fremtidige anlægsprojekter.
De strategiske og tekniske overvejelser bag større anlægsprojekter vil fremover fremgå af Energinet.dk's systemplaner.

Anlægsplanen bliver udsendt i begyndelsen af januar, men kan også downloades under Publikationer.

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.