Energinet.dk stiger i graderne

Fokus på klimaet, vedvarende energi og bæredygtige løsninger - alle emner, der optager Energinet.dk, og det kan ses på vores image.

Hvert år udarbejder Ingeniøren en profil over top 111 ingeniørarbejdpladser i Danmark. Undersøgelsen er foretaget blandt både erhvervsaktive ingeniører og studerende. I år er Energinet.dk en af højdespringerne blandt de studerende. Fra en plads som nummer 102 i 2008 til en plads som nummer 52 i år, går Energinet.dk 50 pladser frem. Det gør Energinet.dk til en af de virksomheder, der har rykket sig mest - kun overgået af Danske Bank. 

– Generelt er vi gået frem på alle pladser, dog er det specielt områderne karrieremuligheder, ledelse, virksomhedskultur, faglig udvikling samt indflydelse og selvstændighed, der får et gevaldigt hop opad, siger Pernille Skovmose fra HR. 

Kigger man på top 10 i energibranchen ligger Energinet.dk på en 5. plads blandt ingeniørstuderende - et hop op fra nummer 9 sidste år. Også blandt de erhvervsaktive ingeniører er Energinet.dk gået frem - fra en 7. plads til en 6. plads.

- En af grundene til, at vi har forbedret vores placering så radikalt er, at vi har stor fokus på employer branding og messedeltagelse. En anden vigtig grund er, at vi er en god arbejdsplads med stor medarbejdertilfredshed - og den slags rygtes, siger Pernille Skovmose fra HR.

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.