Energinet.dk styrker ledelse og organisation

Ændring i organisationen skal sikre bedre opgaveløsning nu og i fremtiden.

Energinet.dk ændrer sin organisation, så den fremover består af tre divisioner: En gasdivision, en eldivision og en supportdivision. Samtidig har bestyrelsen udnævnt to nye direktionsmedlemmer - divisionsdirektør Torben Glar Nielsen og divisionsdirektør Poul Steen - som sammen med adm. direktør Peder Ø. Andreasen udgør Energinet.dk's nye direktion.

- Vi har de seneste par år haft en funktionel organisation, som med succes har høstet fusionsgevinsterne efter fusionen af Gastra, Eltra og Elkraft. Nu fokuserer vi organisationen i en gasdivision, en eldivision og en supportdivision, som vil være endnu bedre rustet til at løse både de nuværende og de fremtidige opgaver, siger adm. direktør Peder Ø. Andreasen.

Samtidig styrkes direktionen med to nye medlemmer:

Divisionsdirektør Torben Glar Nielsen (59 år) har siden november 2007 været IT og QM direktør i Energinet.dk. Han er uddannet stærkstrømsingeniør og har tidligere været ansat i Nea Lindberg (FLS), SEAS og SEAS-NVE.

Divisionsdirektør Poul Steen (56 år) har siden marts 2006 været økonomidirektør i Energinet.dk. Han er uddannet cand.oecon. og har bl.a. tidligere været ansat hos A.P. Møller, SAS Service Partner, J.M. Huber og Ferring Pharmaceuticals.

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.