Energipolitisk Udvalg besøger Energinet.dk

Folketingets Energipolitiske Udvalg (FEPU) og medarbejdere i Energistyrelsen har aflagt det nystiftede Energinet.dk et besøg i Skærbæk, hvor formand Niels Fog var vært.

Adm. direktør Peder Ø. Andreasen fortalte om selskabets hovedopgaver, mens markedsdirektør Lene Sonne og planlægningsdirektør Peter Jørgensen redegjorde for aktuelle udfordringer i Energinet.dk. Miljøsektionschef Kim Behnke orienterede desuden om planerne for Energinet.dk's F&U-indsats for PSO-midler.

De to gæster fra Energistyrelsen, vicedirektør Knud Pedersen og kommunikationskonsulent Tue Falbe-Hansen, ses her i snak med FEPU's formand, Eyvind Vesselbo (i midten) under besøget hos Energinet.dk i Skærbæk.

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.