Hans Mogensen kommunikationsdirektør i Energinet.dk

1. august 2006 tiltræder Hans Mogensen som kommunikationsdirektør i Energinet.dk.

Hans Mogensen kommer fra en stilling som kommunikationschef i Silkeborg Kommune, hvor han i de seneste godt tre år har stået for opbygningen af en stærk kommunikationsorganisation og den overordnede kommunikationsstrategi i forbindelse med kommunesammenlægningen.

Hans Mogensen er 42 år og har mere end ti års erfaring med virksomhedskommunikation. Efter uddannelsen som journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og Politiken har han beskæftiget sig med kommunikation primært i private virksomheder, bl.a. som projektleder i en kommunikations- og rådgivningsvirksomhed, fire år som Information Officer i en Danisco-division, og fire år som informationschef i det tidligere Arla Foods ejede datterselskab Danapak, hvor han i to år sideløbende også bestred jobbet som marketingchef i et af koncernens selskaber.

I 2003 blev han ansat som kommunikationschef i Silkeborg Kommune, hvor han i de seneste par år især har beskæftiget sig med forandringskommunikation i forbindelse med strukturreformen, og hvor han allerede i foråret blev udpeget til kommunikationschef i den nye Silkeborg Kommune fra 1. januar 2007.

Hans Mogensen er medlem af uddannelsesrådet for International Virksomhedskommunikation ved Syddansk Universitet og har bidraget til en række bøger og artikler om kommunikation. I øjeblikket er han i gang med en executive masteruddannelse i virksomhedskommunikation ved Handelshøjskolen i Århus.

Hans Mogensen afløser Robert Neimanas, som indtil 1. juli i år var Energinet.dk's kommunikationsdirektør.

Energinet.dk er en selvstændig offentligt ejet virksomhed, der på statens vegne ejer og udbygger det overordnede el- og gasnet i Danmark. Virksomheden har en omsætning på 8 mia. kr. og forvalter desuden en årlig statslig ramme på 130 mio. kr. til forskning og udvikling af miljøvenlig energiproduktion.

For yderligere information kontakt:
Adm. direktør Peder Østermark Andreasen, Energinet.dk, tlf. 76 22 41 50.

Abonnér på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.