Interessentforum klar

Transport- og energiminister Flemming Hansen har nu udpeget hele det interessentforum, der skal rådgive Energinet.dk.

Birgit W. Nørgaard, adm. direktør for Carl Bro Gruppen, kunne allerede i november sætte sig for bordenden, men nu er også de 22 menige medlemmer af interessentforum udpeget efter indstilling fra en række organisationer. Det drejer sig bl.a. om repræsentanter fra el-, varme- og gassektoren, fra branche- og miljøorganisationer samt fra universiteterne.

Lovgrundlaget for Energinet.dk fastsætter, at ministeren udpeger et rådgivende interessentforum, som repræsenterer et bredt udsnit af interessenter. Interessentforummet har ikke nogen besluttende myndighed, men skal udtale sig til Energinet.dk’s ledelse om virksomhedens overordnede planer og strategier.

Interessentforum skal mødes mindst én gang om året. Første møde bliver torsdag den 30. marts 2006.

Se sammensætningen ...

Abonnér på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.