Mange ex-MF' ere på besøg

Torsdag den 3. april gæster 53 forhenværende folketingsmedlemmer Energinet.dk's nye domicil i Erritsø.

Selvom de har repræsenteret hvert sit parti, og måske også har haft mere end én boksekamp i den politiske arena, er det historie, når Forhenværende Folketingsmedlemmers Forening (FFF) besøger Energinet.dk's nye domicil i morgen.

Domicilet udmærker sig ved, at det blev færdigt til tiden og oven i købet blev en anelse billigere end forventet, men det er nu ikke den eneste grund til besøget.

Det handler i højere grad om at give medlemmerne en indsigt i de udfordringer, der er forbundet med fremtidens infrastruktur for el og gas. Eksempelvis hvordan Energinet.dk vil indpasse de stigende mængder vedvarende energi i elnettet og de store udfordringer, der er forbundet med det.

- Trods politiske uoverensstemmelser, bliver der knyttet mange stærke personlige bånd mellem folketingsmedlemmerne. Foreningen er et upolitisk mødested, som via de årlige arrangementer giver medlemmerne mulighed for at sikre deres fortsatte samfundsarrangement, siger sektionschef Kim Behnke, Energinet.dk.

Kim Behnke fortæller videre, at FFF prioriterer fælles ture rundt i landet for at besøge interessante virksomheder. Ofte er det foreningens medlemmer, der fra et nyt virke skaber invitationen. Når FFF besøger Energinet.dk er det da også på initiativ af Kim Behnke, der i perioden 1987 til 2001 var medlem af Folketinget og nu er medlem af FFF.

Arrangementet i Erritsø begynder kl. 11.30 og varer til 15.00. Blandt deltagerne er: 

Tidligere energiministre Knud Enggard og Poul Nielson.
 
Tidl. trafikministre J.K. Hansen og Kaj Ikast.

Forhenværende arbejdsminister Grethe Fenger Møller og socialminister Aase Olesen.

Tidligere skatteministre Ole Stavad og Frode Sørensen.
 
Forhenværende boligminister, justitsminister og formand for Folketinget, Erling Olsen samt tidl. formand for Folketinget Christian Mejdahl.

FFF besøger tre-fire virksomheder om året, sidste tur gik til Vestas i Ringkøbing

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.