Ny prisportal for elpriser

Ny prisportal skal give forbrugerne lettere adgang til informationer om elpriser.

Dette er en af konklusionerne fra et projektet, der er udviklet i samarbejde mellem Energnet.dk, Energistyrelsen, Dansk Energi, Energitilsynets Sekretariat og Forbrugerstyrelsen. Projektets omdrejningspunkt er, at fremme konkurrencen på el-detailmarkedet for de små og mellemstore forbrugere. Prisportalen skal afløse den nuværende Elpristavle.

Rapporten sætter fokus på at skabe en større gennemsigtighed på markedet, så forbrugerne i højere grad kan gennemskue valgmulighederne. Projektgruppen har analyseret mulighederne for konkurrencen på markedet og kommer med anbefalinger til, hvordan konkurrencen kan forbedres, og ikke mindst hvordan forbrugerne i større omfang kan opnå større gennemsigtighed, billigere priser eller bedre produkter.

Læs mere i rapporten 'Forbedret konkurrence på el-detailmarkedet for små og mellemstore forbrugere, Juni 2008'

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.