Nyhed: Web-baseret anlægsrapport for el og gas nu klar på nettet

Som noget nyt har Energinet.dk valgt at udgive Anlægsrapport 2008/09 for el- og gastransmission i Danmark som en web-baseret publikation. Den elektroniske rapport, der gør status over de overordnede anlægsprojekter i energisystemerne, afløser dermed tidligere års trykte udgaver.

- Vi har valgt det nye web-baserede koncept for at skabe et mere dynamisk overblik i forhold til den trykte version, siger netplanlægningschef Lars Højbjerg Nielsen, Energinet.dk.

Den web-baserede løsning opdeler projekterne i tre dynamiske visninger, som oplyser om projektstatus, bygherre og forventet idriftssættelse.

- Den elektroniske udgave gør det muligt for os at sikre brugeren en opdateret status for myndighedsbehandling. Vi har mulighed for at opdatere fx projekt-oversigten, når Energistyrelsen godkender et projekt, og kan på den måde give en aktuel status for myndighedsbehandling. Derved fremstår anlægsrapporten som en aktuel og opdateret publikation, tilføjer Lars Højbjerg Nielsen.

Yderligere giver løsningen mulighed for løbende at opdatere kort over eltransmissionsnettet, gastransmissionsnettet og Energinet.dk's telenet.

Du finder Anlægsrapporten 2008/09 via Energinet.dk's hjemmeside under menupunktet Anlæg eller ved at klikke her

Abonnér på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.