Nyt energimagasin på gaden

Første nummer af Energinet.dk's blad, Nyhedsmagasinet OmEnergi, er nu på vej ud til de ca. 18.000 abonnenter, som tidligere modtog Eltra Magasinet og Elkraft Nyt.

Nyhedsmagasinet OmEnergi vil hver anden måned indgå som en fast bestanddel i Energinet.dk's kontakt til energibranchen. Magasinet stiller skarpt på selskabets opgaver og aktiviteter, men har en ambition om at skabe branchemæssig sammenhæng.

December-nummeret går bl.a. tæt på Energinet.dk's formand og Konkurrencestyrelsens direktør og deres holdning til emner som forsyningssikkerhed og konkurrence på energimarkedet.

Desuden reportage fra naturgassens kontrolcenter i Vejen samt artikler om forstærkning af jævnstrømsforbindelserne til Norden og af 400 kV-nettet i det sydlige Jylland, om bevægelser på energimarkedet, om forskning og udvikling og om et markant jobskifte. Dertil kommer yderligere en række nyheder og noter fra branchen.

Tegn abonnement (gratis) hos Birte Rosa, bro@energinet.dk eller 76 22 48 07.

Læs hele magasinet

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.