Tariffer for gastransmission ventes nedsat pr. 1. oktober 2007

Energinet.dk forventer at nedsætte gastransmissionstarifferne pr. 1. oktober 2007 med mellem 5 og 8 pct. Nedsættelsen skyldes afvikling af historisk overdækning.

Forud for afholdelsen af DONG Energy’s gas release d. 26. april 2007 skal Energinet.dk som en generel markedsinformation varsle en forventet ændring af tarifferne for gastransmission pr. 1. oktober. 2007

Usikkerheden på størrelsen af nedsættelsen skyldes, at Energinet.dk's ordinære budgetproces, der går forud for fastsættelsen af tariffer for gastransmission, endnu ikke er påbegyndt. Endvidere afhænger de endelige tariffer af et internt tarifprojekt i Energinet.dk.

De endelige tariffer vil blive offentliggjort senest i slutningen af august 2007.

Se de gældende tariffer her.

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.