Tiderne de skifter

Søndag den 28. oktober 2007 skiftes der over fra sommertid til normaltid.

Skiftet påvirker aktørplanerne, der indsendes for søndag den 28. oktober, jf. Energinet.dk 's forskrift C1:

  • Hvis der anvendes Ediel, skal planen indeholde 25 timeværdier, idet Ediel altid anvender standardtid. Aktørplanen skal begynde med kl. 23:00 den 27. oktober og slutte med søndag den 28. oktober kl. 24:00. Timen kl. 01:00 - 02:00 og timen kl. 02:00 - 03:00 i standardtid skal indeholde de samme værdier
  • Hvis Energinet.dk's web-service EWS anvendes til at indsende aktørplaner, vil pla-nen være forberedt for indsendelse af 25 værdier. Husk at det skal være de samme værdier i begge "time 02 - 03"
  • Hvis Energinet.dk’s web-service Planweb anvendes til at indsende aktørplaner, vil planen være forberedt for indsendelse af 25 værdier. Husk at det skal være de samme værdier i begge "time 02 - 03". Bemærk at den ekstra time 02-03 står nederst på siden i indtastningsbilledet

Planer til Nord Pool følger reglerne opstillet af Nord Pool.

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.