To rapporter om prisfølsomt elforbrug

Energinet.dk offentliggør i dag to rapporter om prisfølsomt elforbrug.
Den ene rapport afrunder den danske deltagelse i IEA projektet " Demand response resources", som havde til formål at udvikle standardiserede rammer for forretningsmodeller inden for området prisfølsomt elforbrug. Den anden rapport er en engelsksproget opfølgning på det såkaldte EFFLOCOM projekt om afbrydelig elvarme, som blev gennemført i perioden 2003-2005.

- Rapporterne giver et vigtigt bidrag til vores viden omkring tekniske og markedsmæssige løsninger, der kan realisere et mere prisfølsomt elforbrug, udtaler økonom Søren Dupont Kristensen, der fra Energinet.dk's side har deltaget i arbejdet med de to projekter.

- Prisfølsomt elforbrug er et vigtigt indsatsområde for Energinet.dk, da det er en afgørende forudsætning for et til stadighed mere velfungerende elmarked, fortsætter han.

For yderligere oplysninger kontakt venligst Søren Dupont Kristensen sdk@energinet.dk

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.