Andet stormøde for kommende gaslagerkunder

På Lautruphøj i Ballerup afholdt Energinet.dk Gaslager i går for anden gang møde for potentielle lagerkunder, hvor nye forretningsmæssige tiltag blev præsenteret.

Fremmødet var stort og stemningen positiv, da Energinet.dk Gaslager ved gårsdagens kundemøde præsenterede varerne på hylden i sin nye lagerbutik, som åbner officielt 1. maj. Forretningskonceptet består blandt andet i, at Energinet.dk Gaslager kører sit salg over to udbudsrunder samt tilbyder forskellige standardpakker inden for lagerprodukterne.

Interesserede kunder kan læse mere om gaslagerets forskellige produkter på www.energinet.dk under Gaslager og vurdere, hvilke ydelser der passer til deres behov. Har man spørgsmål vedrørende salg og udbudsrunder, er man velkommen til at kontakte Energinet.dk Frontoffice på telefon: 44 87 33 61 eller 44 87 33 62.

Se præsentationen her

 

Abonnér på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.