Bestilling af naturgas kan nu ske online

I dag blænder Energinet.dk op for et helt nyt online kapacitetsbookingsystem.

I bookingsystemet kan kunderne blandt andet bestille transportkapacitet og balanceservice. De kan se, hvor meget kapacitet der er til rådighed på et givent tidspunkt og foretage deres daglige nomineringer. Desuden får kunderne adgang til en oversigt, der viser kundens eget forbrug.

Transportkunder får således adgang til en mængde data online, som giver dem helt nye muligheder for at handle transport.

Kunderne får adgang til det nye bookingsystem via denne hjemmeside i servicemenuen: ”Selvbetjening” øverst på siden og i starten også via to knapper på forsiden, der leder hen til selvbetjening af henholdsvis el- og gasrelaterede online funktioner.

Abonnér på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.