Energinet.dk gør det nemmere for gaskunderne

Gasmarkedets transportkunder kan nu finde hinanden via Energinet.dk’s nye liste.

Hvem er Energinet.dk’s transportkunder på gasområdet? Det fremgår nu af en liste her på hjemmesiden. Det har været et ønske fra både kunder og øvrige interessenter at få et overblik over, hvem der er registreret på naturgasmarkedet som transportkunder i Danmark.

Balanceansvarlige elkunder, som har samme relation til Energinet.dk som transportkunderne på gasområdet, har længe haft en side, hvor de har kunnet finde hinanden.

Energinet.dk’s transportkunder vil nu ud fra denne liste lettere kunne finde og kontakte hinanden forud for eksempelvis transaktioner på ”Gas Transfer Facility” – GTF. Hidtil har kunderne blot annonceret deres ønskede salg eller køb af gas via Energinet.dk’s Bulletin Board, som er gasområdets ”Blå avis”.

Du kan se listen over transportkunder her.

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.