Nu kan også virksomheder tjekke gaspriser

GasprisGuiden - www.gasprisguiden.dk - har fået en ansigtsløftning og leverer nu også prisindikation for virksomheder med et forbrug på mellem 20.000 og 300.000 m3 om året.

I dag relancerer Energinet.dk www.gasprisguiden.dk, hvor den enkelte forbruger kan sammenligne priser på naturgas og undersøge de alternative muligheder for at få leveret naturgas.

GasprisGuiden er for gasforbrugere, hvad Elpristavlen er for elforbrugere. Forbrugerne kan ud over en prisindikation også orientere sig om leverandørerne på det danske gasmarked og få lidt almen viden om gas og gasmarkedet.

Budskabet for GasprisGuiden er, at man kan skifte gasleverandør - og at man bør undersøge, om der er noget at spare, for det er der nogle gange. Man kan også bruge GasprisGuiden.dk til at opnå overblik over markedet og få link til gasleve-randørernes hjemmesider. Desuden opnår man samme forsyningssikkerhed som før, hvis man vælger at skifte gasleverandør.

Forbrugernes kendskab ikke stort nok
- GasprisGuiden er langt fra et nyt fænomen. Den har eksisteret siden januar 2005, men den trængte til en ansigtsløftning, siger Dorte G. Kristiansen, projektleder i Energinet.dk.

Og på den relancerede gasprisguide har virksomheder nu også mulighed for at få et overblik over gaspriserne hos de enkelte leverandører.

- Forbrugernes kendskab til det frie leverandørvalg er efter vores mening ikke stort nok, og det skal den nye version af GasprisGuiden søge at råde bod på. Det bør i hvert fald ikke være manglende viden, der holder forbrugerne tilbage fra at shoppe efter leverandør, siger Dorte G. Kristiansen.

Alle gasleverandører på det danske gasmarked er i øvrigt forpligtet til at indberette og opdatere deres standardpriser på GasprisGuiden.

Yderligere oplysninger: Dorte G. Kristiansen, dgk@energinet.dk, mobil 2333 8730

Gå direkte til GasprisGuiden her

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.