Open Season: Materialet til fase 2 er nu offentliggjort

Version 2.0 af regelsættet ”Rules for Open Season” er nu offentliggjort sammen med revisioner af tre af bilagene til regelsættet:

Appendix 1 – points and capacity limits
Appendix 5 - final bidding form for phase 2
Appendix 7 - OS 2009 Agreement

Materialet er på engelsk og kan hentes på den engelske udgave af hjemmesiden her

Stor interesse for grænsepunktet mod Tyskland
En forstærkning eller dublering af gasledningen Ellund/Egtved er, hvad flere aktører har peget på som en vigtig kanal for udenlandsk naturgas. Det betyder, at kun investeringskombination 11 er kvalificeret til fase 2.
 
Tidsfristen for at indgive bindende bud i fase 2 er den 7. september 2009 kl. 11.30.
Dog kan der kun afgives bud i fase 2, hvis man har deltaget i fase 1.

Ud over de ovennævnte dokumenter offentliggør Energinet.dk desuden en un-derstøttende økonomisk analyse for open season 2009 fase 2: “Future transpor-tation costs and the resulting tariffs 2014-2020.” Analysen forventes at komme på Energinet.dk's hjemmeside i denne uge (uge 32 2009).

Analysen er Energinet.dk’s foreløbige forventning til tarifferne. Beregningerne i analysen er således baseret på efterspørgslen i fase 1 af open season processen. Formålet med denne analyse er at understøtte transportkundernes bud i fase 2.

Transportkundernes bindende bud i fase 2 vil give Energinet.dk et klart billede af dimensioneringen af forstærkningen eller dubleringen ved grænsepunktet.

Fristen for indsendelse af bindende bud i fase 2 er den 7. september 2009 kl. 11:30.

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.