Redegørelse for nødforsyningshændelse

Redegørelse for nødforsyningshændelsen i det danske gassystem 8.- 9. november 2007.

Torsdag den 8. november 2007 om eftermiddagen erklærede Energinet.dk nødforsyningssituation for det danske gastransmissionsnet med baggrund i en varslet nedlukning af gasproduktionen fra Mærsk Olie og Gas produktionsplatformene i Nordsøen.

Nødforsyningsberedskabet virkede efter hensigten, og nødforsyningssituationen blev afblæst fredag den 9. november om aftenen, uden at nogle af de 320.000 uafbrydelige danske gasforbrugere mistede gasforsyningen.

Nødforsyningshændelsen er nærmere beskrevet i vedlagte redegørelse.

Kontakinfo
Chef for Kunder og Front Office - Marked, Torben Brabo,
tlf. 44 87 33 60
Chef for Driftskoordinering, Ernst Hagge, tlf. 44 87 33 70

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.