Mindre brand udsætter kommerciel drift af Storebæltskabel

En mindre brand i en spole på omformeranlægget i Fraugde ved Odense udsætter kommerciel drift af Den elektriske Storebæltsforbindelse indtil videre.

Den elektriske Storebæltsforbindelse skulle efter planen være overgået til kommerciel drift fra midnat fredag, men driften er nu udsat indtil videre som følge af en mindre brand i omformeranlægget i Fraugde ved Odense.

Ilden opstod torsdag eftermidag i forbindelse med de sidste test forud for idriftsættelse af forbindelsen. Den brød ud i en spole på omformeranlægget. Brandvæsenet er ankommet til Fraugde for at slukke branden.

Branden får ingen konsekvenser for elforsyningen - hverken på Fyn eller på Sjælland.

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.