Tre nye medlemmer i Energinet.dk's bestyrelse

Klima- og Energiministeren har udpeget de nye medlemmer.

På bestyrelsesmødet den 16. november 2010 bød bestyrelsen i Energinet.dk velkommen til to af de nye medlemmer, da Anne Broeng fra PFA Pension og Hanne Søndergaard fra Arla Foods UK deltog i deres første bestyrelsesmøde i virksomheden. Det tredje nye medlem, Per Sørensen, har været med siden 1. august i år.Anne Broeng har været ansat i PFA Pension siden 2002.

I 2007 blev hun CFO med ansvar for bl.a. investering, økonomi- og risikostyring samt selskaberne PFA Ejendomme, PFA Kapitalforvaltning og PFA Portefølje Administration.

Hanne Søndergaard har været ansat i Arla/MD Foods siden 1989. Siden 2006 har hun været vice CEO for Arla Foods UK med ansvar for bl.a. strategiudvikling og implementering, kommunikation samt marketing aktiviteter i England.

Per Sørensen blev budt velkommen i Energinet.dk's bestyrelse allerede i sommer, da han trådte ind i bestyrelsen 1. august. Per Sørensen er tidligere direktør i Energi Horsens, og driver nu konsulentvirksomhed gennem firmaet B4F.

De tre nye medlemmer afløser Hans Schiøtt, Birgitte Nielsen og Niels Arne Gadegaard, der alle har ønsket at stoppe efter fem år i bestyrelsen.

 

Abonnér på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.