Følg ENTSO-E's arbejde i nyt nyhedsbrev

Energinet.dk's nye nyhedsbrev om ENTSO-E sætter fokus på de projekter og beslutninger, der har betydning for de danske aktører i elbranchen.

European Network of Transmission System Operators for Electricity er et bindende europæisk TSO-samarbejde med hovedsæde i Bruxelles.

 - Europæisk samarbejde er afgørende for at opnå effektive og velfungerende markeder samt sikre nødvendig udbygning af nettet, høj forsyningssikkerhed og integration af mere vedvarende energi, siger Lene Egeberg-Gjelstrup, der står bag det nye nyhedsbrev.

I nyhedsbrevet finder du information om vigtige europæiske projekter - med særlig fokus på at orientere danske aktører i tide, så der er mulighed for at få indflydelse på resultaterne bl.a. via officielle høringer og workshops.

 Se nyhedsbrevet her.

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.