Et brag af en biogaskonference

Energinet.dk har været medværter for den største nordiske konference om biogas nogen siden.

I tre dage har 522 glade deltagere fra 28 lande lyttet til faglige indlæg og deltaget i interessante ekskursioner. Mandag til onsdag i uge 17 var Energinet.dk medværter for den største nordiske konference om biogas, der nogen siden er holdt. Og ifølge tilbagemeldingerne var konferencen en succes med fagligt højt niveau og gode muligheder for at skabe et fagligt netværk i branchen.

Klima-, energi- og bygningsminister, Martin Lidegaard, indledte konferencen med et spændende indlæg, og standarden har været holdt gennem alle tre dage.
Deltagerne lagde de første to dage ører til indlæg, men tredje dagen blev brugt på ekskursioner til biogasanlæg på Sjælland og gastransport i Sverige.

Desuden deltog 81 virksomheder med stande, hvor de udstillede og debatterede deres produkter og viden om alt fra pumper og biogasanlægsmodeller til gasdrevne biler og en gylletankbil.

 
Klima-, energi- og bygningsminister, Martin Lidegaard, åbnede den største nordiske biogaskonference nogensinde. Energinet.dk var medvært.

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.