Fortsat stor søgning til PSO-programmerne ForskEL og ForskVE

Da fristen for ansøgning om støtte fra PSO-programmerne ForskEL og ForskVE var udløbet den 6. september, var der til de to programmer registreret i alt 70 ansøgninger med en samlet støtteanmodning på ca. 384 mio. kr. Interessen for programmerne er således igen i år på det samme stabile niveau, der er set de foregående år.

Der uddeles i år i alt 180 mio. kr. i de to programmer. Ansøgningerne fordeler sig jævnt over alle de teknologiske indsatsområder, der er udbudt. Dog er der ligesom sidste år en mindre overvægt af ansøgninger inden for Smart Grid, bølgekraft og vindkraft.

Nu begynder evalueringerne af de modtagne ansøgninger, og den endelige plan for udmøntningen af programmerne forventes at kunne offentliggøres i begyndelsen af december.

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.