Høring om nye bindende regler for driftssikkerhed

Energinet.dk inviterer 8. oktober danske aktører til informationsmøde om ENTSO-E’s udkast til nye fælleseuropæiske regler for driftssikkerhed.

Det europæiske TSO-samarbejde ENTSO-E  sendte den 3. september ”Draft Network Code for Operational Security (OS NC)” i offentlig høring. Udkastet indeholder forslag til nye fælleseuropæiske regler for driftssikkerhed og stiller krav til TSO’er, netvirksomheder, produktionsanlæg og forbrugeranlæg.

Alle interessenter kan indmelde kommentarer på ENTSO-E’s hjemmeside frem til den 3. november. Derfor inviterer Energinet.dk til informationsmøde med det formål at give danske interessenter den bedst mulige baggrund for at afgive høringskommentarer til ENTSO-E.

Se dagsorden og tilmeld dig her

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.