Viden til Vækst på årets EnergiForsk-konference

Viden til Vækst hedder temaet på dette års fælles konference for de danske energiforskningsprogrammer, som holdes 20. juni 2013 i Ingeniørhuset i København. På konferencen vil klima-, energi- og bygningsminister Martin Lidegaard fortælle om regeringens tiltag, og om hvordan programmerne bedst mulig organiseres til gavn for bru-gerne.

Deltagerne kan også høre om, hvordan de søger støtte til forskning, udvikling, demonstration og markedsmodning af nye teknologier og grønne løsninger og møde andre potentielle ansøgere, projektpartnere, skab netværk og lav aftaler. Endelig er der mulighed at besøge energiforskningsprogrammernes infostande og få sparring på projektidéer, ansøgning, tidsfrister m.m.
 

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.