Oversigt over vindmølleprojekter i forbedret version

Energinet.dk’s oversigt over vindmølleprojekter under værditabs- og køberetsordningen har fået en ansigtsløftning. Den nye oversigt gør det bl.a. nemmere for naboer at orientere sig om nye mølleprojekter og muligheden for at købe andele i projekterne.

​Blandt forbedringerne i den nye oversigt kan nævnes:

  • En ny søgefunktion, der gør det muligt kun at få vist de specifikke vindmølleprojekter, som man er interesseret i at vide mere om.

  • En ny abonnementsfunktion, der gør det muligt at abonnere gratis på information om opdateringer i vindmølleprojektoversigten. Via abonnementsfunktionen kan man få tilsendt e-mails, når der tilføjes nye projekter til oversigten, eller når der foretages ændringer i eksisterende projekter. F.eks. kan man få besked, når der tilføjes information om et nyt udbud af ejerandele i et vindmølleprojekt under køberetsordningen, hvor man som lokal borger har mulighed for at blive medejer.

  • Flere informationer om de konkrete udbud af ejerandele i nye vindmølleprojekter under køberetsordningen. Bl.a. kan man i forbindelse med fremtidige vindmølleprojekter omfattet af køberetsordningen finde vindmølleopstillerens materiale om udbuddet af ejerandele via den nye vindmølleprojektoversigt.

Den nye oversigt kan findes her.

Nærmere information om værditabsordningen og køberetsordningen kan findes her.

Abonnér på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.