Global screening af "Power-to-Gas" og BioSNG-projekter

På foranledning af Energinet.dk er udarbejdet en rapport, der beskriver mere end 50 globale og aktuelle projekter indenfor "el til gas" og fremstilling af biosyntetisk naturgas (BioSNG).

​Rapporten Global screening of projects and technologies for Power-to-Gas and Bio-SNG er udarbejdet af Dansk Gasteknisk Center. Den beskriver mere end 50 aktuelle projekter i 15 lande indenfor fremstilling af VE-gas ved hjælp af elektrolyse eller biomasseforgasning, og hvor sigtet er fremstilling af VE-gas, der potentielt kan tilføres gasnettet. Rapporten giver med konkrete beskrivelser af de enkelte projekter et aktuelt overblik over state-of-the-art for de to teknologiområder.

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.