Nyt Smart Energi-magasin ser dagens lys

Energinet.dk og Dansk Energi udgiver i dag nyt magasin om smart grid. Du finder link til onlineudgave nederst i artiklen.

​Magasinet #Smart Energi sætter fokus på fremtidens energisystem, og hvordan vi smart udnytter vedvarende energi i et stadig mere elektrificeret samfund.
Udgangspunktet er at sikre en bred formidling af alle de resultater, der skabes fra forsknings-, udviklings- og demonstrationsprojekter, som finansiers af de danske og europæiske energiteknologiprogrammer.
 
- Danmark ligger nr. 1 i Europa inden for Smart Grid, når det gælder teknologi og elproduktion. Men vi mangler stadig forbrugssiden, hvor kunderne får mulighed for at bidrage med fleksibilitet i forbruget, når der er behov, siger udviklingsdirektør i Energinet.dk, Dorthe Vinther.
 
Det og meget andet kan du læse mere om i den allerførste udgave af det nye halvårlige magasin #Smart Energi, der udgives som et samarbejde mellem Dansk Energi og ForskEL-programmet ejet af Energinet.dk.
 
Læs magasinet her.

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.