Energiforskningskonference 2014

Danmark i front på energiområdet – ambitioner og muligheder

​Dette års fælles konference for de danske energiforskningsprogrammer holdes onsdag den 18. juni 2014 i ToRVEhallerne i Vejle. På konferencen vil klima-, energi- og bygningsminister Rasmus Helveg Petersen holde et indlæg  og samtidig overrække prisen til årets ForskEL-projekt.
 
Deltagerne kan også høre om, hvordan de søger støtte til forskning, udvikling, demonstration og markedsmodning af nye teknologier og grønne løsninger og møde andre potentielle ansøgere, projektpartnere, skabe netværk og lave aftaler. Endelig er der mulighed for at besøge energiforskningsprogrammernes infostande og få sparring på projektidéer, ansøgning, tidsfrister m.m.

Frist for tilmelding til Energiforskningskonferencen er den 10. juni 2014. 
Program   Printervenlig   Skærmvenlig 

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.