Energinet.dk holder åbent hus i Tjele

Lørdag den 23. august åbner Energinet.dk dørene til den nye del af station Tjele i anledningen af, at to store byggeprojekter snart er i mål.

En ny elforbindelse mellem Norge og Danmark over Skagerrak er snart klar til at blive sat i drift. Det samme er den nye højspændingsluftledning ned gennem Jylland. Fælles for de to projekter er Danmarks største elknudepunkt - station Tjele ved Viborg.

Inden Energinet.dk sætter spænding på de to ny elforbindelser, vil vi gerne vise udbygningen af stationen i Tjele og fortælle om de to store byggeprojekter, som er vigtige for at sikre, at der også i fremtidens grønnere energisystem er strøm, når du tænder stikkontakten.  

Læs mere om Åbent hus her

 

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.