Energinet.dk sender reserveforsyningen på Bornholm i udbud

Bornholm er i normal drift elektrisk forbundet med Sverige via et søkabel og forsynes normalt helt eller delvist herigennem. Ved udfald på søkablet skal Bornholm kunne forsynes sikkert med el fra elproduktionsanlæg placeret på Bornholm.

​Udbuddet sker for at sikre også den fremtidige reserveforsyning på Bornholm. Udbuddet skal ses som et led i opfyldelse af Energinet.dk's strategi om fortrinsvist at anvende markedsbaserede metoder ved indkøb af systemydelser.

 

Frist for at afgive tilbud er 31. december 2014, øvrige datoer fremgår af udbudsmaterialet, som du finder til højre.
 
For kommentarer eller spørgsmål til udbudsmaterialet, kontakt Gert Elze, gee@energinet.dk

Abonnér på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.