Du kan stadig søge om forhøjet pristillæg til solceller

Det kan stadig betale sig at søge om forhøjet pristillæg til solceller – også selv om ”tælleren” på Energinet.dk’s online ansøgningsportal viser, at der allerede er flere ansøgninger, end der er mulighed for at give forhøjet pristillæg.

Det kan stadig betale sig at søge om forhøjet pristillæg til solceller – også selv om ”tælleren” på Energinet.dk’s online ansøgningsportal viser, at der allerede er flere ansøgninger, end der er mulighed for at give forhøjet pristillæg.
 
Tælleren viser nemlig ikke det korrekte antal ansøgninger.
 
I forbindelse med at nogle solcelleejere har indtastet deres ansøgning, er de kommet til at indtaste forkerte og langt større tal, end de reelt ønsker at søge om. Derfor viser den tæller, der lægger alle ansøgere sammen, for meget.
Energinet.dk kontakter så hurtigt som muligt de ansøgere, der har søgt om anlæg så store, at det kunne tyde på tastefejl, for at tjekke og dermed få tælleren til at vise det korrekte tal.
 
Baggrund
I forbindelse med at Energinet.dk i dag har åbnet for, at private husejere, solcellelav og boligforeninger, kan søger om forhøjet pristillæg, er der lavet en ”tæller”, der viser ansøgerne, hvor mange andre der allerede har søgt samme pulje. Tælleren kunne f.eks. vise, at der foreløbigt er kommet ansøgninger for 4 MW til en pulje på i alt 12 MW.
Lige nu viser tælleren dog, at der er mere end ti gange så mange, der har søgt, som der er plads i puljen.
 
Energinet.dk opfordrer alle, der ønsker at søge, om at gøre det.
 
Adresse melder fejl
Flere har også oplevet, at de ikke kan indsende ansøgning på grund af en fejl i adressen.
Det kan skyldes, at der kan være flere stavemåder. Energinet.dk validerer ansøgningerne op mod en officiel adresselister. Stemmer de ikke overens, opstår der en fejl.
Oplever du den fejl, så prøv at tjekke adressen på denne hjemmeside www.ois.dk
Forhåbenligt løser det problemet. 
 
 Læs mere om forhøjet pristillæg og hvordan du søger her.

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.