Borgermøder om havmølleprojekter udsat

De annoncerede borgermøder om de kystnære havmølleprojekter i Smålandsfarvandet og Sejerø Bugt er udsat. Nye datoer annonceres snarest.

​Energistyrelsen, Naturstyrelsen og Energinet.dk er desværre nødt til at udsætte de planlagte borgermøder om VVM-redegørelserne (Vurdering af Virkning på Miljøet) for havmølleprojekterne i Smålandsfarvandet og Sejerø Bugt.
 
Borgermøderne, som skulle være holdt den 11. og 12. maj, har allerede været annonceret i lokale ugeaviser. Årsagen til, at borgermøderne bliver udskudt er, at VVM-redegørelserne er blevet forsinkede i forhold til det forventede tidspunkt for offentliggørelse.
 
Når VVM-redegørelserne kan offentliggøres, og borgermøderne afholdes, vil Naturstyrelsen informere de berørte lodsejere direkte. Desuden vil borgerne  og derudover nye datoer for borgermøderne blive annonceret i lokale aviser.
 

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.