Nyt nummer af magasin om smart energi

Onsdag d. 7. oktober 2015 udkommer et nyt nummer af magasinet #Smart Energi. Magasinet sætter i denne omgang fokus på, hvordan fremtidens smarte byer gør livet nemmere, billigere og grønnere for den enkelte borger.

​I dette nummer af magasinet #Smart Energi sætter vi fokus på de smarte byer, der tænker energien fleksibelt på tværs af forsyning, og dermed tager de næste skridt mod en både økonomisk bæredygtig og fuld grøn omstilling.

Link: Læs #Smart Energi nr. 4 her

I magasinet kan du blandt andet læse om:

Hvordan Nordhavnen i København gennem de næste 4 år bliver plads for udvik-ling og demonstration af nye økonomiske rentable løsninger, der skal integrere forskellige forsyningsarter som el, vand og varme samt transport med intelligente styresystemer, for at få en fleksibel og effektiv anvendelse af den vedvarende energi.

Ligeledes kan du læse om, hvordan man på den anden side af Øresund er ved at udvikle og opbygge en ny og moderne bydel, der skal være CO2-neutral i 2030.
Magasinet sætter også fokus på sikker og standardiseret datakommunikation imellem forbrugs- og produktionsenheder.

Derudover kan du også læse om, hvordan man på Grundfos Kollegiet i Aarhus, har arbejdet med at kortlægge og udnytte bygningens fleksibilitetspotentiale i samspil med kollegiets beboere.

Endelig kan du læse om, hvordan de danske kommuner arbejder med Smart City-begrebet og fremtidssikrer de kommunale bygninger, hvor energieffektivi-seringer og intelligent styring spiller en betydelig rolle.

#Smart Energi magasinet udgives som et samarbejde mellem Dansk Energi og ForskEL-programmet ejet af Energinet.dk.

Du finder alle udgaver af #Smart Energi her

Abonnér på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.